/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука пшеничная
Пекар видав інгредієнт, від якого тісто роздувається буквально ... - UkrMedia
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.06.2018
Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной
Мука пшеничная
Пекар видав інгредієнт, від якого тісто роздувається буквально ... - UkrMedia
UkrMedia Сметану змішати з содою, сіллю, цукром і 2 яйцями. Розтерти суміш до однорідності. Потроху всипати просіяне борошно... і замісити дуже м'яке тісто. При цьому воно не повинно прилипати до рук. За потреби кількість борошна можна збільшити ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.06.2018
Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная