/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука пшеничная
Ніжний та мегасмачний краківський сирник - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 22.05.2018
Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной
Мука пшеничная
Ніжний та мегасмачний краківський сирник - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя) Пшеничне борошно – 250 г. Сіль – 1 дрібка. Приготування: 125 г м'якого масла збийте з 125 г цукрової пудри. Додайте 1 яйце, ванілін, перемішайте. Просійте борошно. Замісіть тісто, а потім поставте його холодильник на годину. Відріжте трохи ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 22.05.2018
Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная