/ Торговая площадка
/ Продукты переработки
/ Крупы
/ Крупа рисовая
Продукция на продажу: Крупа рисовая,
Дата подачи заявки: 31.07.2019
ID: 129511,
Область: Одесская область,
Район: ОДЕССА
Товар: Крупа рисовая,
Количество: 340 т.
Цена: 16 грн/т.
Продам РИС собственного производства
Пропарений Довгозернистий рис складається з великої кількості корисних речовин і має незабутній смак та аромат. При варінні цей рис не злипається, а його жовтуватий відтінок зникає і він стає білосніжним. Білосніжний та надзвичайно смачний довгозернистий рис доступний для придбання в нашому інтернет магазині.
СПОСІБ ЗБЕРІГАННЯ
Зберігати в чистих, сухих, добре ветнильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів складських приміщеннях, при температурі від 0°С до 25°С і відносній вологості повітря не більше ніж 75%.
Строк придатності до споживання - 18 місяців з дати виробництва. Дата виробництва та фасування зазначена на упаковці. Номер партії виробництва відповідає даті фасування.
СЕКРЕТ ПРИГОТУВАННЯ СМАЧНОГО РИСУ
Промити рис холодною водою.
Всипати у киплячу воду у співвідношенні 1:2 та посолити
Варити на слабкому вогні
Час приготування: 20-25 хвилин
Телефон:
email:
Контактное лицо: Скворцов Игорь
Крупа рисовая. Торговая площадка Украины
Продукция на продажу: Крупа рисовая,
Дата подачи заявки: 31.07.2019
ID: 129511,
Область: Одесская область,
Район: ОДЕССА
Товар: Крупа рисовая,
Количество: 340 т.
Цена: 16 грн/т.
Продам РИС собственного производства
Пропарений Довгозернистий рис складається з великої кількості корисних речовин і має незабутній смак та аромат. При варінні цей рис не злипається, а його жовтуватий відтінок зникає і він стає білосніжним. Білосніжний та надзвичайно смачний довгозернистий рис доступний для придбання в нашому інтернет магазині.
СПОСІБ ЗБЕРІГАННЯ
Зберігати в чистих, сухих, добре ветнильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів складських приміщеннях, при температурі від 0°С до 25°С і відносній вологості повітря не більше ніж 75%.
Строк придатності до споживання - 18 місяців з дати виробництва. Дата виробництва та фасування зазначена на упаковці. Номер партії виробництва відповідає даті фасування.
СЕКРЕТ ПРИГОТУВАННЯ СМАЧНОГО РИСУ
Промити рис холодною водою.
Всипати у киплячу воду у співвідношенні 1:2 та посолити
Варити на слабкому вогні
Час приготування: 20-25 хвилин
Телефон:
email:
Контактное лицо: Скворцов Игорь
Смотреть все обявления в разделе Крупа рисовая