/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Фарш
 
Як приготувати та правильно їсти хінкалі, - учасник "Пекельної кухні" Георгій Хучуа - ОГО
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2014
               
               
               
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Як приготувати та правильно їсти хінкалі, - учасник "Пекельної кухні" Георгій Хучуа - ОГО
                 ОГО
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Відомий грузинський кухар: "Тісто для хінкалі має бути еластичним, але тугим. Адже повинно витримати кипіння бульйону всередині себе і в жодному ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Фарш