/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Олія рослинна  

Новини про олію рослинну, новинки, детальна інформація відносно олії рослинної

Олія рослинна


Качина грудка під ніжним гранатовим соусом зі спеціями - UkrMedia



UkrMedia
Обсмажуємо їх на рослинній олії: спочатку близько 3-х хвилин з боку шкури, потім перевертаємо і смажимо ще 5-8 хвилин. Майже готові грудки перекладаємо в форму і запікаємо 10-15 хвилин в духовці при високій температурі: 200-220 градусів.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Олія рослинна