- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Фенхель
Рецепт от шеф-повара ресторана Aqua Luna: крем-суп из ... - DELFI.lv
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.10.2013
Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю
Фенхель
Рецепт от шеф-повара ресторана Aqua Luna: крем-суп из ... - DELFI.lv
DELFI.lv Ингредиенты (на 2 л супа): оливковое масло 50 мл, сливочное масло 50 г, лук-шалот 350 г, фенхель 350 г, белое вино 100 мл, овощной бульон 1 л, сливки 300 мл, замороженная спаржа 1 кг, соль, перец, лавровый лист, тимьян. На одну порцию: |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.10.2013
Дивитись всі новини в розділі Фенхель