/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Редис  

Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски

Редис


Гид по Фестивалю яиц на Усачевском рынке - Кулинарный портал Gastronom.ru



Кулинарный портал Gastronom.ru
Черный рис, тунец, мини-спаржа, авокадо, зеленый инжир, манго, редис (500 р.). Щепка специализируется на копчении. На завтрак приготовят бланшированную спаржу с яйцом пашот, трюфельной эмульсией и подкопчённым беконом (440 р.). Кофемания специально к завтраку на рынке ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Редис