/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Консервовані продукти
 
/ Грибна консервація
 
Голубці, сало і медовуха: як пройшов український фестиваль у ... - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.09.2018
               
               
               
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
Голубці, сало і медовуха: як пройшов український фестиваль у ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua Фаворитом цього року були голубці: традиційні з рисом і м'ясом, з гречкою та грибами, з пшоном та беконом, і навіть з тертою картоплею і з грибною підливою. Гостям також пропонували деруни зі сметаною, ... Не обійшлося без борщу та узвару. Крім того ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація