- • Анатолський огірок
 - • Базилік
 - • Баклажан
 - • Батат
 - • Брокколі
 - • Брюссельська капуста
 - • Буряк
 - • Гарбуз
 - • Горох
 - • Кабачок
 - • Капуста білокачанна
 - • Капуста червонокачанна
 - • Картопля
 - • Квасоля
 - • Кольрабі
 - • Лук
 - • Морква
 - • Огірок
 - • Патисон
 - • Пекінська капуста
 - • Перець овочевої
 - • Петрушка
 - • Помідор
 - • Ріпа
 - • Ревінь
 - • Редис
 - • Редька
 - • Селера
 - • Топінамбур
 - • Фенхель
 - • Хрін
 - • Часник
 - • Шпинат
 - • Щавель
 
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Овочі
 
/ Петрушка
 
Рецепт яркого бифштекса от победителя конкурса "Журналист меняет профессию" - Amic.ru
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.06.2018
               
               
               
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Рецепт яркого бифштекса от победителя конкурса "Журналист меняет профессию" - Amic.ru
Amic.ru Говяжья вырезка — 110-120 г; Яйцо – 2 шт. Сливки или бульон — 10 г; Перец черный молотый — 3 г; Чили перец (по желанию) - 10 г; Петрушка - 5 г; Розмарин - 5 г; Репчатый лук — 30 г; Пищевой жир или растительное масло - 35 мл; Чеснок — 1-2 зубчика для аромата; Соль — 2 г ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.06.2018
Дивитись всі новини в розділі Петрушка