/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


"Смачно і корисно": дієтолог поділилася рецептом страви з баклажанів - Обозреватель



Обозреватель
Бринзу розім'яти виделкою і підмішати до начинки разом з м'якоттю баклажана. Фарширувати половинки баклажана начинкою. Відправити в духовку на 5-10 хв. Чорний рис можна замінити нешліфовальнним. Як повідомлявOBOZREVATEL, раніше Світлана Фус розповіла ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан