/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


М'ясо по-єврейськи - UkrMedia



UkrMedia
Тушкуємо м'ясо години півтори-два. яловичина повинна стати дуже м'якою і відвалюватися від кісток, якщо такі будуть. Хвилин за 15 до закінчення гасіння додаємо до м'яса по-єврейськи лавровий лист. Ось і все. М'ясо по-єврейськи повністю ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина