/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Рецепти паски: як приготувати смачну великодню випічку - Хрещатик



Хрещатик
Зайве борошно приберіть. В окремому посуді збийте яйця. Додайте до них розтоплене тепле вершкове масло, цукор, сіль і тепле молоко. Перемішайте і перелийте в ємність хлібопічки. Додайте просіяне борошно, зробіть в муці поглиблення і додайте туди ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне