- • Анатолський огірок
 - • Базилік
 - • Баклажан
 - • Батат
 - • Брокколі
 - • Брюссельська капуста
 - • Буряк
 - • Гарбуз
 - • Горох
 - • Кабачок
 - • Капуста білокачанна
 - • Капуста червонокачанна
 - • Картопля
 - • Квасоля
 - • Кольрабі
 - • Лук
 - • Морква
 - • Огірок
 - • Патисон
 - • Пекінська капуста
 - • Перець овочевої
 - • Петрушка
 - • Помідор
 - • Ріпа
 - • Ревінь
 - • Редис
 - • Редька
 - • Селера
 - • Топінамбур
 - • Фенхель
 - • Хрін
 - • Часник
 - • Шпинат
 - • Щавель
 
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Овочі
 
/ Шпинат
 
Стейк из лосося со шпинатом и сливочным соусом - Аргументы и факты
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.04.2018
               
               
               
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Стейк из лосося со шпинатом и сливочным соусом - Аргументы и факты
Аргументы и факты Ингредиенты. (1 порции). Куриный бульон - 30 г; Лосось - 120 г; Сливочный соус - 100 мл; Фреш лимонный - 5 мл; Шпинат - 40 г; Масло ароматное - 10 мл; Соль - 1 г. Сливочный соус: Белое сухое вино - 90 г; Куркума - 10 г; лук репчатый - 25 г; Масло подсолнечное - 10 мл; Сливки 33% - 100 мл; Соль ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Шпинат