/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Часник  

Новини про часник, новинки, детальна інформація відносно часнику

Часник


Стейк з телятини з сливово-яблучним кремом від Ектора Хіменес ... - РБК-Україна



РБК-Україна
Телятину обсмажити на сковороді, на рослинній з вершковим маслом олії, додавши часник, цибулю і розмарин. Для приготування пюре: часник і цибулю обсмажити, додати нарізані яблуко і сливу, біле вино, цукор і тушкувати 10-15 хв. на слабкому вогні ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Часник