/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Котлету по-київськи роблять із філе перепілки - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Радить простий рецепт приготування котлети по-київськи з перепілки. Для однієї порції потрібна одна тушка. Що більша перепілка, то краще. — Під проточною водою ретельно промиваю птицю. Розрізаю грудку посередині на дві частини. Відділяю ніжки, їх ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.03.2018




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці