/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Чим небезпечне м'ясо і чи варто від нього відмовитись - UKRHEALTH



UKRHEALTH
Варто відразу обмовитися, що найбільш шкідливим для людини вважається м'ясо ссавців, наприклад яловичина, свинина і баранина. Багато досліджень встановили, що чим більше людина їсть червоного м'яса, тим вище ймовірність розвитку деяких видів раку ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів