/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ М'ясо птиці
 
Курка у смородині має кислинку - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.09.2013
               
               
               
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Курка у смородині має кислинку - Gazeta.ua
Gazeta.ua Курка зі смородиною схожа на ресторанну. М'яка, соковита, з кислинкою. Цілу птицю миє та ріже на шматки. У великій пательні нагріває олію і кидає м'ясо. — Секрет смачного м'яса — класти в гарячу олію. Підсмажую 10 хвилин до легкої скоринки ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.09.2013
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці