- • Ірегі
 - • Борошно
 - • Вика
 - • Висівки
 - • Гірчиця біла
 - • Гірчиця жовта
 - • Гірчиця чорна
 - • Горох жовтий
 - • Горох зелений
 - • Гречка біла
 - • Гречка сира / гречка
 - • Гречка смажена
 - • Добрива
 - • Еспарцет
 - • Жито / жито
 - • Засоби захисту рослин
 - • Квасоля
 - • Коріандр
 - • Кукурудза
 - • Кукурудза цукрова
 - • Льон / льон
 - • Люпин
 - • Люцерна
 - • Мак
 - • Макуха олійних культур
 - • Насіння гарбуза
 - • Нут
 - • Овес
 - • Перловка
 - • Посівний матеріал
 - • Просо жовте
 - • Просо червоне
 - • Пшениця
 - • Пшоно
 - • Ріпак
 - • Расторопша
 - • Соняшник кондитерський
 - • Соняшник олійний
 - • Сорго біле
 - • Сорго червоне
 - • Сочевиця
 - • Соя
 - • Тритикале
 - • Ячка
 - • Ячмінь
 - • Ячмінь пивоварний
 
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Зернові, олійні, бобові
 
/ Борошно
 
Полуничний торт перемащують кокосовою начинкою - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2017
               
               
               
Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна
Борошно
Полуничний торт перемащують кокосовою начинкою - Gazeta.ua
Gazeta.ua Вмикає духовку на 180°С. Для тіста змішує 150 г борошна й розпушувач на кінчику ножа. Збиває міксером 175 г цукру, 1 ч. л. масла, 50 г крохмалю та 2 г ваніліну, доки не утвориться в'язка маса. Додає по одному три яйця. Поступово насипає в ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Борошно