/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Йогурт
 
Люди, які вживають знежирене молоко, більше схильні до розвитку хвороби Паркінсона - Відомості.UA
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2017
               
               
               
Новини про йогурт, новинки, детальна інформація відносно йогурта
Йогурт
Люди, які вживають знежирене молоко, більше схильні до розвитку хвороби Паркінсона - Відомості.UA
Відомості.UA Люди, які п'ють знежирене молоко, більш схильні до розвитку хвороби Паркінсона, показало дослідження вчених з Гарвардського університету. Фахівці виявили значний зв'язок між регулярним вживанням знежирених молочних продуктів - таких, як йогурт, молоко ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Йогурт