/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Вершки
 
Відтінки смаку: види кавових напоїв - Трибуна (Блог)
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.03.2017
               
               
               
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Відтінки смаку: види кавових напоїв - Трибуна (Блог)
Трибуна (Блог) У перекладі с італійської — “капуцинський”, бо вигадали монахи—капуцини. Основна складова — еспрессо, інша — молоко. Молока має бути спінене, а піна — дрібною, суцільною, однорідною. Температура напою — 65-79 градусів. Тоді напій не ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.03.2017
Дивитись всі новини в розділі Вершки