/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Пастрому з яловичини готують майже 20 годин - Gazeta.ua



Gazeta.ua
М'ясний делікатес єврейської кухні — пастрому — готує 46-річний Борис Окс із Києва. На приготування витрачає майже 20 год. — Пастрома, її ще називають бастурмою — це яловичина, яку готують в Ізраїлі, Румунії та Молдові. Мені розповіли ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Яловичина