/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа кукурудзяна  

Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних

Крупа кукурудзяна


"Гуцульська кухня": вийшла збірка характерних карпатських рецептів - КУРС



КУРС
Найбільш уживані інгридієнти: кукурудзяні борошно й крупа, картопля, квасоля, гриби і, звичайно ж, бринза. Традиційними стравами з Карпат є бануш (банош), який готують з кукурудзяного борошна й сметани у чавунному казанку на відкритому вогні; гуслянка ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.12.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна