/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


"Свіже і копчене м'ясо змішують — тоді смак пишніший" - Gazeta.ua



Gazeta.ua
У нашій родині польський бігос варили на великі свята — Різдво, Великдень. Бо в ньому обов'язково мають бути різні види м'яса — яловичина та свинина, копчена і свіжа. Готували, коли різали свиню. Зараз у магазинах купити м'ясо простіше, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Яловичина