/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Поради рівнянкам: Як приготувати смачний львівський сирник ... - ОГО



ОГО
Сирник випікайте в розігрітій духовці 45 хв при температурі 190 градусів. Потім духовку вимкніть і залиште там сирник ще на 10 хв. Приготуйте глазур. У каструлі розтопіть вершкове масло, додайте цукрову пудру і перемішайте до розчинення.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове