/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Зіркова закарпатка на шпальтах глянцю поділилась з українцями ... - PMG.ua (прес-реліз) (Блог)



PMG.ua (прес-реліз) (Блог)
Для приготування бограчу потрібно кілька сортів м'яса, бажано — яловичина, телятина, рулька, ребра. Також обов'язково копчене сало з прошарком, домашні копчені ковбаски, спеції на ваш смак, з обов'язкових — паприка, чебрець, часник і ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.10.2016




Дивитись всі новини в розділі Яловичина