/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Куриный террин - <<Мой район>>, Москва



<<Мой район>>, Москва
Террин — французское мясное блюдо, что-то среднее между запеканкой и паштетом. Для террина снимите грудку с кости, промойте и порежьте мясо на мелкие кусочки. Взбейте курицу блендером. В фарш добавьте чеснок, соль, перец черный молотый, яйцо, йогурт. Еще раз хорошо ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.10.2016




Дивитись всі новини в розділі Фарш