- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для консервування продуктів
Як правильно консервувати овочі та закривати банки - Офіційний сайт каналу 1+1
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.08.2016
Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів
Для консервування продуктів
Як правильно консервувати овочі та закривати банки - Офіційний сайт каналу 1+1
Офіційний сайт каналу 1+1 У програмі Сніданок з 1+1 експерт Едуард Насиров розповів, як зберегти максимальну кількість вітамінів під час консервування та як закатати банку, щоб вона не зірвалася. За словами експерта, для того, щоб консервації довго та правильно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.08.2016
Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів