/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кухня вихідного дня. Хліб з кабачком та цибулею від Любові ... - Вікна online



Вікна online
В кабачкове пюре додати терту цибулину (дрібна терка), олію (3 столові ложки), борошно (600 г), дріжджовий розчин. Грубо замісити тісто, накрити, залишити на 20 хвилин. Додати сіль (10 г), добре вимісити тісто (до гладкості). Накрити ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.08.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно