/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Ніжні котлети стають пікантними на смак завдяки соусу - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.06.2016
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Ніжні котлети стають пікантними на смак завдяки соусу - Gazeta.ua
Gazeta.ua У мікрохвильовій печі розтопити вершкове масло і додати до фаршу. Перемішати. В окремій мисці збити яйце з сіллю та меленим перцем. Додати його до решти продуктів. Готовий фарш треба відбити і поставити на 15 хвилин в холодильник.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове