/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Мексиканские страсти - Комсомольская правда



Комсомольская правда
Лук и чеснок очищаем, измельчаем. Пассеруем на растительном масле до прозрачности. Добавляем в сковороду к луку фарш, обжариваем 5 - 10 минут. Перекладываем в кастрюлю с толстым дном. 2. Помидоры очищаем от кожуры, измельчаем. Перец чили нарезаем, удаляем семена.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Фарш