/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Перець овочевої  

Новини про перець овочевий, новинки, детальна інформація відносно перецю овочевого

Перець овочевої


Рецепт от шефа: рулька ягненка - Resto - поисковая система для гурманов



Resto - поисковая система для гурманов
Шеф-повар ресторана "Лимончино" Сергей Балашов рассказал, как приготовить рульку ягненка с бобами в томатном соусе. Ингредиенты: Рулька ягненка 320 гр. Чеснок 2 гр. Перец чили 1 гр. Бульон овощной 400 гр. Соус "Демиглясс" 10 гр.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Перець овочевої