/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Морква  

Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви

Морква


Як зменшити вміст нітратів у фруктах і овочах? - Сайт телекомпании "Ривне 1"



Сайт телекомпании "Ривне 1"
При варінні овочі втрачають частину своїх нітратів: картопля до 80% нітратів, морква і капуста – до 70%, буряк – до 40%. При цьому в перші 15 хвилин нітрати переходять у відвар, тому краще злити відвар гарячим, інакше при охолодженні ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Морква