/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Хрустку качку з апельсинами запікають у винно-медовому соусі - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Запечена качка завжди виглядає виграшно та урочисто. Готувати її не складно, головне - підібрати смачну начинку та спеції, які не переб'ють власний смак птиці. "Щоб страва вийшла соковитою, запікати її варто у апельсиново-винному соусі.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.04.2016




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці