/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


В італійську паску додають апельсин та мигдалеві пластівці - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Додати борошно, що залишилося, ще 4 яйця і продовжувати вимішувати. 3 жовтки з'єднати з 150 г цукру і збити блендером. Не припиняючи збивати, додати дрібними порціями 250 г вершкового масла. Потім цю масу поступово ввести в тісто, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно