/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Для картопляно-рибної запіканки підійде будь-яка біла риба - Gazeta.ua (прес-реліз)
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2015
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Для картопляно-рибної запіканки підійде будь-яка біла риба - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Молоко зберегти. Почистити і відварити в підсоленій воді картоплю до готовності. Зробити пюре, додавши 50 мл молока і 50 г вершкового масла. У сковороді розтопити вершкове масло. Додати борошно і обсмажити до золотистого кольору.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове