- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Капуста білокачанна
Готуємо полядвицю на кістці | Новини Тернополя - 20 хвилин - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.07.2015
Новини про капусту білокачанну, новинки, детальна інформація відносно капусти білокачанної
Капуста білокачанна
Готуємо полядвицю на кістці | Новини Тернополя - 20 хвилин - 20 хвилин
20 хвилин Свиняча полядвиця на кістці вагою 200 г, 100 г білокачанної капусти, 40 г соусу „Сальса”. Маринад для м'яса: олія, розмарин, чебрець, цибуля ріпчаста, часник, сіль, суміш прянощів для свинини. Маринад для капусти: олія, часник, сіль, суміш прянощів для ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.07.2015
Дивитись всі новини в розділі Капуста білокачанна