/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Консервовані продукти
 
/ Консерви овочеві, соління, квашення
 
На Черкащині збільшилась кількість захворювань на ботулізм - Прес-Центр
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2015
               
               
               
Новини про консерви овочеві, соління, квашення, новинки, детальна інформація відносно консерв овочевих, солених, квашених
Консерви овочеві, соління, квашення
На Черкащині збільшилась кількість захворювань на ботулізм - Прес-Центр
Прес-Центр Використовуйте інші способи заготівлі на зиму, а саме квашення, соління овочів, грибів, низькотемпературне заморожування. Якщо ви все ж прийняли рішення про виготовлення консервів, суворо дотримуйтесь рецептур та технології ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2015
Дивитись всі новини в розділі Консерви овочеві, соління, квашення