/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Гриби
 
Пластівці й гриби пом'якшують м'ясо - Gazeta.ua (прес-реліз)
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.03.2015
               
               
               
Новини про гриби, новинки, детальна інформація відносно грибів
Гриби
Пластівці й гриби пом'якшують м'ясо - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Інколи натираю морквину. Якось пробувала куряче філе вмолоти — вийшло те, що треба. М'ясо хоч і пісне, але його пом'якшують пластівці й гриби. Господиня формує котлети. Обвалює в панірувальних сухарях і підсмажує на олії до готовності.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Гриби