- • Для виробництва безалкогольних напоїв
 - • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
 - • Для виробництва ковбасних виробів
 - • Для виробництва кондитерських виробів
 - • Для виробництва котлет
 - • Для виробництва макаронних виробів
 - • Для виробництва морозива
 - • Для виробництва оцту
 - • Для виробництва пельменів
 - • Для виробництва салатів
 - • Для виробництва солоду
 - • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
 - • Для виробництва сухофруктів
 - • Для виробництва тесту
 - • Для виробництва хлібобулочних виробів
 - • Для виробництва цукру
 - • Для квашень і маринадів
 - • Для консервування продуктів
 - • Для крохмалопаточної промисловості
 - • Для масложирового виробництва
 - • Для обробки яйця
 - • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
 - • Для переробки риби і морепродуктів
 - • Для переробки чаю та кави
 - • Для перероблення м'яса та птиці
 - • Устаткування по переробці горіхів, насіння
 - • Устаткування по переробці зернових продуктів
 - • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
 
/ Стрічка новин
 
/ Обладнання
 
/ Для виробництва продуктів харчування
 
/ Для консервування продуктів
 
В консервах больше витаминов, чем в свежих овощах и фруктах ... - OAnews
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.01.2015
               
               
               
Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів
Для консервування продуктів
В консервах больше витаминов, чем в свежих овощах и фруктах ... - OAnews
OAnews Сегодня многие утверждают, что постоянное употребление в пищу консервированных продуктов не очень полезно для здоровья. Может быть с мясом и прочими продуктами это и так, однако овощи и фрукты, как заявляют ученые из Калифорнии ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів