/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Для білоруської страви верещака м'ясо варять у буряковому квасі - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.11.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Для білоруської страви верещака м'ясо варять у буряковому квасі - Gazeta.ua
Gazeta.ua Окремо подрібнити цибулю, підсмажувати її на вершковому маслі близько 3-5 хвилин. Коли вода з м'ясом в каструлі почне кипіти, засипати в неї підсмажену цибулю. На тертці подрібнити буряк і також засипати його в каструлю. Проварити ще ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове