/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Для консервування птиці та свинини не беруть морожене м'ясо - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.11.2013
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Для консервування птиці та свинини не беруть морожене м'ясо - Gazeta.ua
Gazeta.ua Закриваю тушонку з свинини, птиці та риби. Курятину, гусятину та качки закриваю з кістками. Вони розмлівають настільки, що можна і їсти, - каже 45-річний Дмитро Дзигаленко із села Сосонка Вінницького району. - М'ясо треба брати не ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.11.2013
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці