/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Баранина
 
ЧЕБУРЕКИ. ЧИР-ЧИР. - GIGAmir
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.09.2014
               
               
               
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
ЧЕБУРЕКИ. ЧИР-ЧИР. - GIGAmir
GIGAmir Лук и зелень лучше мелко нарезать, мясо пропустить через мясорубку. Тесто: 4-5 стаканов муки, 2-3 ст. ложки подсолнечного масла, 1 чайная ложка соли, вода по потребности. Начинка: Мясной фарш: баранина или говядина (раньше применяли только баранину) — 0,5-0,6 кг, 1-2 головки ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.09.2014
Дивитись всі новини в розділі Баранина