- • Анатолський огірок
 - • Базилік
 - • Баклажан
 - • Батат
 - • Брокколі
 - • Брюссельська капуста
 - • Буряк
 - • Гарбуз
 - • Горох
 - • Кабачок
 - • Капуста білокачанна
 - • Капуста червонокачанна
 - • Картопля
 - • Квасоля
 - • Кольрабі
 - • Лук
 - • Морква
 - • Огірок
 - • Патисон
 - • Пекінська капуста
 - • Перець овочевої
 - • Петрушка
 - • Помідор
 - • Ріпа
 - • Ревінь
 - • Редис
 - • Редька
 - • Селера
 - • Топінамбур
 - • Фенхель
 - • Хрін
 - • Часник
 - • Шпинат
 - • Щавель
 
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Овочі
 
/ Шпинат
 
Индейка со шпинатом в болгарском перце - Народная Газета
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.05.2014
               
               
               
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Индейка со шпинатом в болгарском перце - Народная Газета
Народная Газета Ингредиенты: болгарский перец — 4 шт., индейка — 200 г, лук репчатый — 1 шт., сельдерей — 1 стебель, чеснок — 2 зубчика, рис — 50 г, помидор — 2 шт., томатная паста — 2 ч. л., красный перец — 1 ч. л., сыр фета — 40 г, шпинат — 50 г, белое вино — 50 мл, оливковое масло — 1 ст. л.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.05.2014
Дивитись всі новини в розділі Шпинат