/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Консервовані продукти
 
/ Ікра риби
 
Рівненщина готується до нересту: рибу варто залишити у спокої - ОГО
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.03.2014
               
               
               
Новини про ікру риби, новинки, детальна інформація відносно ікри риби
Ікра риби
Рівненщина готується до нересту: рибу варто залишити у спокої - ОГО
ОГО Проте не лише температурні показники є вирішальними для повноцінного проходження нересту, а й кисневий режим, наявність субстрату для відкладання ікри, а також наявність партнера. Усі ці факти наводять на очевидний висновок: для того, ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.03.2014
Дивитись всі новини в розділі Ікра риби