/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


Гарбузовий пиріг найкраще смакує із кавою - Gazeta.ua



Gazeta.ua
"Беру 60 грамів масла. Додаю до нього грамів 200 борошна і все ретельно перемішую. В масу кладу 4 столові ложки цукру, столову ложку крижаної води і вбиваю 1 яйце. Добре вимішую. За потреби додаю борошно. Тісто має вийти еластичним і ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.01.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова