/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ М'ясо кролика
 
Кролик, тушкований в сметані з травами - Інформаційний портал MistInfo
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.12.2013
               
               
               
Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів
М'ясо кролика
Кролик, тушкований в сметані з травами - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo Після того, як зі сковороди випарується вино, і м'ясо потушкується протягом півгодини, можна перекласти кролика у форму, додати туди сметану з водою і чорносливом, і потім відправити все це в духовку на 20-30 хвилин при температурі 160-180 ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.12.2013
Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика