- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Торгова площадка
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно пшеничне
Товар на продаж: Борошно пшеничне,
Дата подачи заявки: 22.11.2015
ID: 72084,
Область: Івано-Франківська область,
Район: Галицький
Товар: Борошно пшеничне,
Количество: 30000 т.
Цена: 5400 грн/т.
ООО Зернотрейдинг групп виробляє борошно пшеничне згідно ГОСТУ 46.003-99
Борошно пшеничне вищого сорту
Вологість – 14,4-14,6 %
Білість – 60-62 ум. Од. приладу
Кількість сирої клейковини – 24% ВДК- 65 ум. Од.
Число падіння – 280 с
Борошно пшеничне першого сорту
Вологість – 14,4-14,7 %
Білість – 43-44 ум. Од. приладу
Кількість сирої клейковини – 25% ВДК- 65 ум. Од.
Число падіння – 274 с
Борошно пшеничне другого сорту
Вологість – 13,0-13,6 %
Білість – 13-15 ум. Од. приладу
Кількість сирої клейковини – 21-23% ВДК- 65 ум. Од.
Число падіння – 207 с
Борошно житнє обдирне (ГОСТ 7045-90)
Вологість – 12,0-12,5 %
Білість – 6-8 ум. Од. приладу
Кількість сирої клейковини – 21-23% ВДК- 65 ум. Од.
Число падіння – 170 с
Висівки пшеничні гранульовані згідно ТУ У 20047943-003-99 за такими органолептичними та фізико-хімічними показниками
Колір – червоно-жовтий з сірим відтінком
Запах – властивий висівкам. Без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий
Масова частка вологи – 14,0-15,5 %
Масова частка сирого протеїну – 14,08-14,26%
Масова частка сирої клітковини – 8,6-8,8%
Діаметр гранул – 9,7 мм
Довжина гранул – 17,6-18,6 мм
Телефон:
email:
Контактна особа: Светлана
Борошно пшеничне. Торгова площадка України
Товар на продаж: Борошно пшеничне,
Дата подачи заявки: 22.11.2015
ID: 72084,
Область: Івано-Франківська область,
Район: Галицький
Товар: Борошно пшеничне,
Количество: 30000 т.
Цена: 5400 грн/т.
ООО Зернотрейдинг групп виробляє борошно пшеничне згідно ГОСТУ 46.003-99
Борошно пшеничне вищого сорту
Вологість – 14,4-14,6 %
Білість – 60-62 ум. Од. приладу
Кількість сирої клейковини – 24% ВДК- 65 ум. Од.
Число падіння – 280 с
Борошно пшеничне першого сорту
Вологість – 14,4-14,7 %
Білість – 43-44 ум. Од. приладу
Кількість сирої клейковини – 25% ВДК- 65 ум. Од.
Число падіння – 274 с
Борошно пшеничне другого сорту
Вологість – 13,0-13,6 %
Білість – 13-15 ум. Од. приладу
Кількість сирої клейковини – 21-23% ВДК- 65 ум. Од.
Число падіння – 207 с
Борошно житнє обдирне (ГОСТ 7045-90)
Вологість – 12,0-12,5 %
Білість – 6-8 ум. Од. приладу
Кількість сирої клейковини – 21-23% ВДК- 65 ум. Од.
Число падіння – 170 с
Висівки пшеничні гранульовані згідно ТУ У 20047943-003-99 за такими органолептичними та фізико-хімічними показниками
Колір – червоно-жовтий з сірим відтінком
Запах – властивий висівкам. Без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий
Масова частка вологи – 14,0-15,5 %
Масова частка сирого протеїну – 14,08-14,26%
Масова частка сирої клітковини – 8,6-8,8%
Діаметр гранул – 9,7 мм
Довжина гранул – 17,6-18,6 мм
Телефон:
email:
Контактна особа: Светлана
Дивитись всі оголошення врозділі Борошно пшеничне