/ Торгова площадка
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа пшенична
Товар на продаж: Крупа пшенична,
Дата подачи заявки: 31.07.2019
ID: 129518,
Область: Одеська область,
Район: ОДЕСА
Товар: Крупа пшенична,
Количество: 340 т.
Цена: 20 грн/кг.
Продам Булгур средний, крупный, с обжаренной вермишелью
Булгур - це крупа, яка виготовляється з пшениці твердих сортів. Булгур дає відчуття ситості, заряджає енергією та легко засвоюється організмом. Страви приготовлені з цього продукту, мають тонкий теплий горіховий присмак. Підходить цей продукт в якості наповнювача для приготування традиційних крупяних супів, при фаршируванні овочів, ним також сміливо можна замінити рис в плові.
СПОСІБ ЗБЕРІГАННЯ
Строк придатності до споживання – 18 місяців з дати виробництва. Зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів приміщеннях, при температурі від (18 +/- 3)°С і відносній вологості повітря не більше ніж 75%. Дата виробництва та фасування зазначена на упаковці. Номер партії виробництва відповідає даті фасування.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
1. Довести воду до кипіння та додати промитий булгур у співвідношенні 1:2
2. Варити на слабкому вогні, помішуючи протягом 15-20 хвилин
З булгуру Ви можете приготувати:
1. Овочевий суп з булгуром
2. Плов з булгуром з яловичиною
3. Булгур з м'ясом
Телефон:
email:
Контактна особа: Скворцов Игорь
Крупа пшенична. Торгова площадка України
Товар на продаж: Крупа пшенична,
Дата подачи заявки: 31.07.2019
ID: 129518,
Область: Одеська область,
Район: ОДЕСА
Товар: Крупа пшенична,
Количество: 340 т.
Цена: 20 грн/кг.
Продам Булгур средний, крупный, с обжаренной вермишелью
Булгур - це крупа, яка виготовляється з пшениці твердих сортів. Булгур дає відчуття ситості, заряджає енергією та легко засвоюється організмом. Страви приготовлені з цього продукту, мають тонкий теплий горіховий присмак. Підходить цей продукт в якості наповнювача для приготування традиційних крупяних супів, при фаршируванні овочів, ним також сміливо можна замінити рис в плові.
СПОСІБ ЗБЕРІГАННЯ
Строк придатності до споживання – 18 місяців з дати виробництва. Зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів приміщеннях, при температурі від (18 +/- 3)°С і відносній вологості повітря не більше ніж 75%. Дата виробництва та фасування зазначена на упаковці. Номер партії виробництва відповідає даті фасування.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
1. Довести воду до кипіння та додати промитий булгур у співвідношенні 1:2
2. Варити на слабкому вогні, помішуючи протягом 15-20 хвилин
З булгуру Ви можете приготувати:
1. Овочевий суп з булгуром
2. Плов з булгуром з яловичиною
3. Булгур з м'ясом
Телефон:
email:
Контактна особа: Скворцов Игорь
Дивитись всі оголошення врозділі Крупа пшенична